Vores historie

VORES HISTORIE

BELLA BALLOU er en dansk virksomhed der tilbyder tørklæder, tasker og andre accessories i vores eget unikke design og i høj kvalitet.

BELLA BALLOU blev grundlagt i 2008. Ønsket var - og er stadig - at give flere kvinder mulighed for at understrege deres personlighed. Vi mener, at god stil er lig med personlig stil, som komplimenterer din personlighed. 

Vi følger tidens tendenser og inspireres af møder med forskellige kulturer på vores rejser rundt i verden. En udstationering i Kina ledte tidligt til en livslang fascination af silkens fantastiske proces; fra små, ubetydelige silkelarver til den fineste silke som metervare. 

Vi er kreative af natur og har arbejdet med design og grafiske linjer hele livet. Vi arbejder altid med en bred vifte af vores egne, unikke prints, gode materialer og stærke farvesammensætninger i vores kollektioner.
   

BÆREDYGTIGHED

Hos BELLA BALLOU gør vi os umage for at forbedre os hver dag. Det gælder især bæredygtighed. Vi ønsker at være åbne og ærlige i forhold til vores tiltag, og som modebrand er det også vores moralske forpligtelse. Vi har en holistisk tilgang til bæredygtighed og forholder os til det i hele designprocessen. Fra materialerne, vi bruger i vores kollektioner, til hvordan vores leverandører opererer og hvilken miljøpåvirkning, vores produktion har. Og ikke mindst: Vilkårene for de mennesker, vi arbejder sammen med. 

Vores prints er unikke, tidsløse og går aldrig af mode. Omtrent halvdelen af vores kollektion er digital printet, hvilket er en mere bæredygtig produktionsmetode sammenlignet med traditionel silketryk, da der kun anvendes 10 procent trykfarve ved denne proces. 

Vores strømper er OEKO-TEX® certificeret, kataloget Svanemærket, og vores unikke gaveæsker er produceret i genbrugspap og trykt med soyafarver uden kemikalier.

Søfragten er 100 procent CO2-neutral, da der plantes et træ tilsvarende vores CO2-aftryk for hver forsendelse.

Vi håber i fremtiden at kunne bidrage til vores skønne verden med mange smukke print og et endnu mere bæredygtigt aftryk. 

With LOVE & CARE

Pia Grønlund og Tina Steentoft

BELLA BALLOU